EBC NEXT LEVEL  Online Taaltrainingen

Wilt u uw taalvaardigheden verbeteren ten behoeve van uw huidige functie of toekomstige werkzaamheden
of digitaal uw taalniveau Nederlands of Engels toetsen?
Onderstaande online programma’s en de ervaren docenten van EBC geven u de mogelijkheid uw kennis en vaardigheden te ontwikkelen ten behoeve van uw huidige of toekomstige werk. Het enige dat u nodig heeft is een pc, laptop, mobiel of tablet met geluid, microfoon en camera.

TAALTRAJECTEN OP MAAT –  ENGELS, DUITS, SPAANS, NEDERLANDS, POOLS
Op basis van uw doelstellingen wordt een programma op maat voor u opgesteld.

 Programma 1 –  individueel op maat

  • 5 individuele lesuren die u kunt starten en volgen wanneer u maar wilt met uw persoonlijke EBC-docent.
  • 6 maanden toegang tot onze uitgebreide EBC Online Taaltraining; een oefenprogramma dat u helpt uw woordenschat uit te breiden en grammatica te verbeteren.
  • U kunt de privélessen over 5 tot 10  weken spreiden of de uren versneld volgen, bijvoorbeeld in slechts één of twee weken. 

Afhankelijk van het startniveau en de doelstellingen wordt voor u een passend en haalbaar programma samengesteld. U werkt zelfstandig in het online programma dat u helpt uw woordenschat uit te breiden en uw grammatica te verbeteren. Tijdens de lessen worden persoonlijke vragen en lastige taalkwesties besproken en krijgt u tips en opdrachten om zelfstandig uw taalvaardigheden verder te ontwikkelen.
Op aanvraag, of uiterlijk 6 maanden na inschrijving, ontvangt u een inlogcode voor een digitale eindtoets.
Zodra de toets gemaakt is, ontvangt u per mail het toetsrapport en een certificaat van deelname.

 Cursuskosten programma 1             € 625,- + € 45,- voor eindtoetsing

Programma 2  – (vanaf 2 deelnemers)

  • 10 lesuren die u kunt starten en volgen met uw persoonlijke EBC-docent.
  • 6 maanden toegang tot onze uitgebreide EBC Online Taaltraining; een oefenprogramma dat u helpt uw woordenschat uit te breiden en grammatica te verbeteren.
  • U kunt de lessen over 10 tot 20  weken spreiden of de uren versneld volgen, bijvoorbeeld in slechts één of twee weken.

Afhankelijk van het startniveau en de doelstellingen wordt voor de deelnemers een passend en haalbaar programma samengesteld. U werkt zelfstandig in het online programma dat u helpt uw woordenschat uit te breiden en uw grammatica te verbeteren. Tijdens de lessen worden persoonlijke vragen en lastige taalkwesties besproken en krijgt u tips en opdrachten om zelfstandig uw taalvaardigheden verder te ontwikkelen.
Op aanvraag, of uiterlijk 6 maanden na inschrijving, ontvangt u een inlogcode voor een digitale eindtoets.
Zodra de toets gemaakt is, ontvangt u per mail het toetsrapport en een certificaat van deelname.

 Cursuskosten programma 2             625,- p.p. + € 45,- p.p. voor eindtoetsing

 Extra uren!
Indien we meerdere aanvragen voor hetzelfde programma hebben,
kunnen we, in overleg met de deelnemers, de trainingen koppelen en daarmee de uren uitbreiden.

2 deelnemers = 10 lesuren + EBC Online Taaltraining
4 deelnemers = 16 lesuren + EBC Online Taaltraining
6 deelnemers = 22 lesuren + EBC Online Taaltraining
8 deelnemers = 28 lesuren + EBC Online Taaltraining

Digitale Niveautoetsing Nederlands of Engels

Op basis van een intakegesprek ontvangt u van ons digitale oefentoetsen in de taal naar keuze.
U oefent uw taal- en toetsvaardigheid en verkrijgt inzicht in uw eigen taalvaardigheid en uw huidige taalniveau. Uiterlijk 2 weken na inschrijving, ontvangt u het definitieve toetspakket. Vijf werkdagen na afronding van de toetsing, ontvangt u en uw werkgever, indien u daar toestemming voor geeft, het toetsrapport en een certificaat inclusief de huidige taalniveaus op basis van het Europees Referentiekader (ERK).
U kunt op basis van de resultaten bepalen of extra studie noodzakelijk is voor uw huidige functie of toekomstige werkzaamheden. Daarnaast kunt u met het certificaat bij de werkgever aantonen wat uw huidige taalniveau Nederlands of Engels is.

Kosten Niveautoetsing NL-ENG       € 150,- p.p. inclusief rapportage en certificaat

Wilt u liever een  training op maat op onze locatie ?
EBC is geopend voor individuele lessen! We maken gebruik van de grote ruimtes voor de privélessen en houden ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM.

Keldermanslaan 3

4611 AL  Bergen op Zoom
T: 0164 26 56 79
E: ebctalen@ebc.nl 

 

Internationaal erkend taalniveau

Alle trainingen bij EBC zijn op basis van het Europees Referentiekader (ERK), een internationaal erkend taalniveau. U ontvangt aan het eind van uw cursus een certificaat met daarop het behaalde niveau.

Correct Schrijven Nederlands

Het team van EBC verzorgt succesvolle  workshops Correct Schrijven. De workshops Correct Schrijven Nederlands zijn nu opgesplitst in 7 online modules van 10 à 15 minuten per onderwerp + oefeningen en opdrachten.
De deelnemers krijgen via een inlogcode toegang tot de modules en kunnen deze op kantoor of thuis volgen. Op aanvraag, of uiterlijk drie maanden na inschrijving, ontvangt de deelnemer een tweede inlogcode voor een digitale eindtoets. Zodra de toets gemaakt is ontvangt de deelnemer per mail het toetsrapport en een certificaat van deelname.

MEER OVER DE WORKSHOP

Naar EBC E-Learning (deze link werkt alleen als u bent ingelogd)