Docent/taaltrainer zzp

Onze koffie staat altijd klaar voor nieuwe zzp-taaltrainers! Door de hoeveelheid en diversiteit aan taaltrajecten die wij verzorgen, breiden wij graag ons bestand met zzp-taaltrainers uit.

Over ons
EBC Talen is een erkend en toonaangevend instituut voor taaltrainingen op maat. Met enthousiaste medewerkers en native taaldocenten organiseren wij trainingen afgestemd op de behoeften en wensen van de klant en het niveau van de cursist(en). Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans vormen onze Big 5.

De trainingen worden individueel of in groepsverband gegeven: incompany bij bedrijven door heel Nederland, online en op ons instituut in Bergen op Zoom. Daarnaast verzorgen we ook inburgeringstrajecten. We zijn een proactieve en enthousiaste organisatie die Cedeo-erkend is en hoog scoort op dienstverlening en service. Betrokkenheid, collegialiteit en passie voor het vak zijn belangrijke speerpunten binnen onze organisatie. Onze kracht zit vooral in de kwaliteit van onze taaltrainers en medewerkers.

Herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt ervaring met het geven van taaltrainingen aan cursisten op verschillende niveaus.
  • Je beschikt over didactische vaardigheden.
  • Uiteraard heb je een perfecte kennis van de betreffende taal.
  • Met ERK-niveaus ben je bekend.
  • Je kunt inspelen op de behoeftes van cursisten en de doelstellingen van het traject.

Aan de slag? We maken graag kennis!
Wil jij voor ons aan de slag op zzp-basis?
Mail je cv naar ebctalen@ebc.nl of bel naar 0164 26 56 79.

We nemen zzp-taaltrainers altijd graag op in ons bestand. Mogelijk kun je op korte (of lange) termijn voor ons aan de slag!

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld